Meerdere aanhoudingen in onderzoek mishandeling - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Meerdere aanhoudingen in onderzoek mishandeling

Geplaatst op: 12-01-2010 |

Tot nu toe heeft een team van de politie Twente, dat zich bezig houdt met een ergerlijke mishandeling op 27 december jl., zes personen aangehouden.

Zondag 27 december omstreeks 01.20 uur werd gemeld dat twee personen aan de Beekstraat in Hengelo waren mishandeld.
Bleek dat de twee, beiden 21 jaar en afkomstig uit Rijssen, waren geschopt en geslagen en zich onder doktersbehandeling moesten stellen. Wie verantwoordelijk voor deze mishandeling was geweest en wat zich voorafgaand hieraan had afgespeeld, was op dat moment nog onduidelijk.

De beide 21-jarigen hebben aangifte gedaan en een onderzoek werd gestart. Naar aanleiding hiervan werden de afgelopen periode tot nu toe zes personen in verband met mogelijk betrokkenheid bij deze mishandelingen aangehouden.
Op 4 januari jl. werden een 20-jarige man uit Loenen en een 45-jarige inwoner van Vroomshoop en op 5 januari jl. twee 31-jarige mannen uit Hengelo aangehouden. Allevier zijn ondertussen bij justitie voorgeleid en door de Rechter Commissaris in bewaring gesteld. Op zondag 10 januari volgde de 5e aanhouding, een 37-jarige Hengeloer. Ook hij zal een dezer dagen bij justitie worden voorgeleid.

Als laatste werd maandagmiddag 11 januari een 41-jarige Hengeloer aangehouden. Hij was op de hoogte van het feit dat de politie hem zocht en heeft zich gemeld. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Het onderzoek is nog in volle gang en op dit moment kunnen dan ook nog geen nadere mededelingen worden gedaan.

Ga terug...