Nieuwbouw uitvaartcentrum Monuta in Holten - Radio 350

Nieuwbouw uitvaartcentrum Monuta in Holten

Geplaatst op: 20-01-2010 |

Gisteren werd het contract voor de bouw van een nieuw uitvaartcentrum in Holten ondertekend door de gemeente en Monuta. Beide partijen zijn zeer verheugd over de ophanden zijnde nieuwbouw. In goed overleg zijn de plannen voor het uitvaartcentrum tot stand gekomen. Het nieuwe uitvaartcentrum met aula komt op de Nieuwe Gemeentelijke Begraafplaats aan de Oude Deventerweg in Holten.

‘Wij zijn opgetogen dat de start van de bouw binnenkort kan beginnen, ’ aldus Wilco Leukenhaus, clustermanager Monuta.’ Met dit nieuwe uitvaartcentrum kunnen wij weer de dienstverlening aanbieden die mensen van ons verwachten. De locatie is prachtig en voor bezoekers goed bereikbaar, met goede parkeermogelijkheden. Bovendien wordt het uitvaartcentrum uitgerust met twee 24-uurskamers. Monuta biedt hiermee nabestaanden de mogelijkheid om op ieder gewenst moment bij hun dierbare te zijn. Zij krijgen een sleutel van de ruimte en kunnen zonder afspraak op rouwbezoek. De verwachting is dat het nieuwe uitvaartcentrum medio februari 2011 gereed is. Tot die tijd blijft het uitvaartcentrum aan de Reilinksweg 8 in Holten in gebruik.’

‘De gemeente is verheugd met dit nieuwbouwplan. De locatie aan de Oude Deventerweg is zeer passend en het betekent ook dat aan de Reilinksweg de parkeerdruk verdwijnt en op die plek nieuwbouw wordt gerealiseerd,’ aldus wethouder Ter Keurst van de gemeente Rijssen-Holten.

Ga terug...