ijsbaan Rijssen is weer open en houdt schaatskampioenschappen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

ijsbaan Rijssen is weer open en houdt schaatskampioenschappen

Geplaatst op: 09-02-2010 |

Door de prachtige winterse weersomstandigheden is het voor de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen weer mogelijk om met ingang van woensdagmiddag 13.00 uur de ijsbaan aan de Molendijk open te stellen voor publiek.

De baan is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.30 uur.
Er ligt inmiddels een prachtige ijsvloer, die door de dooi van de afgelopen dagen mooi glad is geworden, ook doordat er geen neerslag op is gekomen.
IJsmeester Jannes Schulenburg verwacht dat zeker t/m zaterdag van de baan gebruik gemaakt kan worden.
Samen met zijn vrijwilligers zal hij er alles aan doen om de baan in goede conditie te houden.

Aangezien de weersverwachting blijvend vorst aangeeft heeft de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen voor a.s. zaterdag de wedstrijden gepland om het Rijssens Kampioenschap.
De inschrijving voor deze wedstrijden is zaterdagmorgen vanaf 9.30 uur in de kantine van de ijsbaan, terwijl de wedstrijden zullen beginnen om 10.30 uur.
Voor leden van de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen is de deelname gratis, overige deelnemers betalen de normale entreeprijzen (jeugd t/m 15 jaar € 1,= / 16 jaar en ouder € 2,=).
De organisatie hoopt op veel deelnemers en publiek.

Voor actuele informatie over de openstelling van de ijsbaan en de wedstrijden: www.skeelerverenigingrijssen.nl Op deze site wordt ten allen tijde de actuele stand van zaken weergegeven.

Ga terug...