Hofland nieuwe burgemeester Rijssen-Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Hofland nieuwe burgemeester Rijssen-Holten

Geplaatst op: 10-02-2010 |

In een extra raadsvergadering op 9 februari 2010 heeft de raad van Rijssen-Holten bekend gemaakt dat de heer A.C. Hofland wordt aanbevolen voor het burgemeesterschap van Rijssen-Holten.

De heer Hofland is op dit moment burgemeester van Zwartewaterland, woont in Hasselt en is lid van het CDA. In het verleden is hij o.a. werkzaam geweest als wethouder in Dalfsen. De heer Hofland is 52 jaar, gehuwd en vader van drie kinderen.

De heer Hofland is de beste kandidaat. Hij past naar het oordeel van de raad in het profiel dat de raad voor de nieuwe burgemeester heeft vastgesteld. De heer Hofland heeft een zakelijke instelling, is besluitvaardig en is resultaatgericht. Hij heeft oog voor de sociale kant van de samenleving en heeft hart voor het bedrijfsleven.

De aanbeveling van de raad wordt aan de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gezonden. Benoeming van een nieuwe burgemeester vindt plaats bij Koninklijk Besluit. Het is nog niet bekend wanneer wordt besloten over de benoeming. De verwachting is dat de nieuwe burgemeester van Rijssen-Holten voor de zomer aan het werk kan gaan.

Ga terug...