Tas uit fietstas ontvreemd - Radio 350

Tas uit fietstas ontvreemd

Geplaatst op: 14-02-2010 |

Rijssen - Een 66-jarige inwoonster van Rijssen ontdekte zaterdagmiddag 13 februari bij thuiskomst dat haar handtas met inhoud uit haar fietstas was verdwenen. Zij had boodschappen gedaan bij een supermarkt aan de Boomkamp in Rijssen en had de tas daar met de boodschappen in de fietstas gestopt om weg te rijden. Op dat moment was ze aangesproken door een man die naar het station vroeg. Bij de man was een tweede man geweest en zij had de twee ook in de supermarkt al gezien waar ze o.a. achter haar bij de kassa hadden gestaan.

Het vermoeden is nu dat de man die erbij had gestaan toen haar naar de weg was gevraagd, de tas heeft weggenomen. Ook hebben ze waarschijnlijk de pincode van de vrouw afgekeken toen zij bij de kassa afrekende. Later bleek dat er al geld van haar bankrekening was gepind bij een bank elders in Rijssen.
Een onderzoek wordt ingesteld en wellicht zijn er mensen die iets meer over deze twee mannen kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het team Rijssen-Holten van de politie Twente te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Ga terug...