Rob Steegink, professioneel triatleet geeft triatlontraining - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rob Steegink, professioneel triatleet geeft triatlontraining

Geplaatst op: 23-02-2010 |

Ook dit jaar organiseert de atletiekvereniging Holten triatlontrainingen om recreanten voor te bereiden op deelname aan de triatlon Holten. Voor de editie van 2009 werden maar liefst 6 ervaren triatleten en trainers van stal gehaald om de trainingen te verzorgen. Zo ook weer dit jaar. Het boegbeeld van de Holtense triatleten, Rob Steegink heeft zijn medewerking toegezegd om een aantal trainingen te verzorgen.

“Allereerst vind ik het een heel goed initiatief van de av Holten om triathlon/looptraining te geven voor recreanten. Triathlon is een individuele sport en heeft door het 'bijna onmogelijke karakter' soms een imago dat het een sport is voor super afgetrainde duursporters een één of meerdere steekjes los. Echter de triathlon Holten heeft bewezen dat dat niet zo hoeft te zijn. Iedereen kan triathlon doen! Dat hebben steeds meer mensen door de laatste jaren aangezien er meer inschrijvingen zijn dan plaatsten in de Triathlon van Holten. Dit is echt uniek in Nederland!!”, aldus Steegink.

Rob weet als geen ander wat een triatleet doormaakt tijdens de diverse onderdelen van de triatlon en de deelnemers kunnen hier dan ook volop van profiteren. Vooral het onderdeel lopen krijgt daarbij aandacht, omdat juist dit onderdeel door de meeste deelnemers als lastig wordt ervaren.
Naast Rob Steegink zullen ook Pim ten Brinke, Leo Hoogland, Stefan Paalman, Susan Boode en Meindert Koopman een aantal trainingen verzorgen. De zes trainers hebben een schat aan ervaring in de triathlon en loopsport en de deelnemers kunnen hier hun voordeel mee doen. Er is voor deze formule gekozen omdat de 50 deelnemers van 2009 zeer positief waren over de gekozen aanpak.

De trainingen starten op maandag 1 maart om 19.00 uur op het sportpark Meermanskamp aan de Valkenweg en zullen deels op het sportpark en deels in de Holterberg plaatsvinden. Naast het lopen is er na het ingaan van de zomertijd, de mogelijkheid om op vrijdagavond onder de bezielende leiding van Wim Reins fietstrainingen te volgen op vrijdagavond.
Meer informatie en een inschrijfformulier is te vinden op www.avholten.nl.

Ga terug...