Thema-avond Maatschappelijke stage en Vrijwilligersbeleid - Radio 350

Thema-avond Maatschappelijke stage en Vrijwilligersbeleid

Geplaatst op: 04-03-2010 |

De Sportraad Rijssen-Holten organiseert in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten en Sportservice Overijssel (voorheen Sportraad Overijssel), een thema-avond met daarin twee op dit moment zeer actuele onderwerpen namelijk Maatschappelijk stages (in de sport) en het opzetten van een Vrijwilligersbeleid, werven en behouden van vrijwilligers.

Omdat beide thema’s niet alleen van belang zijn voor onze sportverenigingen binnen de gemeente biedt de Sportraad Rijssen-Holten ook andere verenigingen, stichtingen of andere belangstellenden de mogelijkheid hierbij aanwezig te zijn.

De avond begint met een korte inleiding over wat de Sportraad Rijssen-Holten de afgelopen periode voor de verenigingen heeft betekent. Aansluitend kan men kennisnemen van de plannen die voor dit jaar op het programma staan.

Daarna zullen achtereenvolgens de genoemde onderwerpen gepresenteerd worden door twee verenigingsadviseurs van Sportservice Overijssel. Tom van Veen zal de presentatie Maatschappelijke Stage in de sport presenteren en zijn collega Herman van Raalte het onderwerp Vrijwilligers, beleid, werving en behoud. Na een korte pauze hebben de aanwezigen de keuze om onder leiding van genoemde heren naar één van beide workshops te gaan waarbij volop gelegenheid is om het onderwerp verder uit te diepen.

Kortom u, als gemotiveerd bestuurder, u als inwoner geïnteresseerd in sport en bewegen of u die op een andere wijze betrokken bent binnen een vereniging of stichting, ontvangt deze avond een schat aan informatie. Bruikbare informatie om uw organisatie op een nog hoger plan te brengen, dus maak gebruik van deze unieke mogelijkheid.

Wanneer: Maandag 22 maart 2010
Waar: Gemeentehuis Rijssen
Ontvangst met koffie/thee vanaf: 19.00 uur
Aanvang exact met programma
Sportraad Rijssen-Holten 19.30 - 19.50 uur
Presentaties 19.50 – 20.40 uur
Pauze 20.40 – 21.00 uur
Workshops 21.00 – 22.00 uur
Plenaire afsluiting 22.00 uur

Om zoveel mogelijk informatie van belang voor uw vereniging of organisatie vanuit de thema’s en workshops tot u te kunnen nemen, adviseren wij u met meerdere personen aanwezig te zijn. U bent allen van harte welkom.

De bijeenkomst is geheel gratis toegankelijk.

Geurt Leppink, verenigingsadviseur gemeente Rijssen-Holten.

Meer informatie via Geurt Leppink, verenigingsadviseur
T. 06 30 38 7005
E. geurt.leppink@concepts.nl

Ga terug...