Rijssenaar moet wachten op uitspraak - Radio 350

Rijssenaar moet wachten op uitspraak

Geplaatst op: 31-05-2005 |


RIJSSEN/ALMELO - Een Rijssenaar die verdacht wordt van het mishandelen van zijn dochter, moet nog even wachten wat de rechter over hem zal uitspreken. Een voorstel om drie minderjarige getuigen te horen, zorgt voor enige vertraging.


De 46-jarige Rijssenaar moest gisteren in de rechtszaal verschijnen. Volgens de officier van justitie zou de man op 6 oktober vorig jaar zijn dochter hebben meegetrokken, haar hardhandig in zijn auto te hebben gegooid, en haar in het gezicht te hebben gestompt of geslagen. Ook zou hij haar daags erop met de dood hebben bedreigd. De Rijssenaar ontkende gisteren niet dat het tot een woordenwisseling was gekomen in oktober, maar onderstreepte dat het voornamelijk de dochter was geweest die beledigende taal had gebezigd. Hij herhaalde zijn dochter niet te hebben mishandeld.

Advocaat mr. H. Speijdel, kreeg kreeg toestemming om drie minderjarige getuigen te horen. Dat zal gebeuren achter gesloten deuren in het kabinet van de rechter-commissaris. De rechtszaak zal op een later tijdstip worden hervat.


Ga terug...