Uitgifte kaarten grote herdenking start 13 april - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Opgewekt!
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Uitgifte kaarten grote herdenking start 13 april

Geplaatst op: 12-04-2010 |

Op 4 mei 2010 wordt er een grote herdenking gehouden op de Canadese Begraafplaats aan de Reebokkenweg op de Holterberg. H.K.H. Prinses Margriet, prof.mr. Pieter van Vollenhoven en de Minister van Veterans Affairs van Canada Mr. Blackburn zullen, naast vele andere hoogwaardigheidsbekleders uit Canada en Nederland de herdenking bijwonen. Ook zijn ca. 600 Canadese studenten aanwezig, evenals ca. 100 Canadese Veteranen in de leeftijd van 85 tot 95 jaar.

Belangstellenden kunnen deze speciale herdenking bijwonen.
Het bijwonen van deze herdenking is alleen mogelijk met een (gratis) toegangskaart. Vervoer van en naar de begraafplaats kan alleen met een van de gratis shuttlebussen.

Opstapplaatsen van deze bussen zijn:
• het NS Station in Holten
• Bedrijventerrein Vletgaarsmaten (vlakbij tankstation)

De Holterberg is op deze dag voor eigen vervoer (auto en fiets) en voor wandelaars hermetisch afgesloten.

Kaarten bij VVV Holten en Rijssen
Vanaf maandag 12 april zijn de kaarten te verkrijgen op de VVV-kantoren in Holten en Rijssen. Maximaal 4 kaarten per persoon. Op de toegangskaart staat vermeld welke opstapplaats genomen moet worden en op welke tijd. Kaarten zolang de voorraad strekt.

De herdenking begint om 11.00 uur. De organisatie van de herdenking is in handen van de Stichting Welcome Again Veterans en wordt uitgevoerd door de 4MC-commissie. De inhoud van de herdenking is afgestemd met de Stichting Viering Nationale Feestdagen.
Schoolkinderen spelen traditioneel ook bij deze herdenking een belangrijke rol. Naast HMV zullen Canadese Pipe and Drumbands en een Canadese Militaire Band muzikale medewerking verlenen.

Ga terug...