Flim blijft nog maanden weg - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Flim blijft nog maanden weg

Geplaatst op: 05-06-2005 |RIJSSEN - Het duurt nog maanden voordat wethouder J. Flim-Gerritsen weer in staat is te werken. Dat voorspelt burgemeester B. Koelewijn. Hij is de enige die vanuit de gemeente contact onderhoudt met Flim.


Op het moment dat wethouder Flim zich ziek meldde, werd nog uitgesproken dat ze minstens een maand weg zou blijven. Dat is inmiddels zes weken geleden. Maandagavond werden de fractievoorzitters door burgemeester Koelewijn bijgepraat over de situatie van Flim. De wethouder wilde tot nu toe geen contact met andere raads- of collegeleden. Zelfs niet met haar eigen ChristenUniefractie.

Volgens Koelewijn is de situatie van de overwerkte Flim zo ernstig dat het herstel nog maanden zal vergen. Pas in september zal hij de fractievoorzitters opnieuw bijpraten over de situatie.

Dat Flim langer dan een maand weg zou blijven, was overigens al snel duidelijk.

Direct na haar ziekmelding werd haar portefeuille herverdeeld onder de resterende collegeleden. In de wandelgang werd verder uitgesproken dat ze waarschijnlijk helemaal niet terug zou komen voor de verkiezingen van maart 2006. Daarmee zou tevens een pijnloze oplossing zijn gevonden voor de affaire rond de Liezenboerderij in Holten, waarin Flim is beschuldigd van het onvolledig en foutief informeren van de gemeenteraad.


Ga terug...