Stralende dag straattennis in Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Stralende dag straattennis in Holten

Geplaatst op: 19-04-2010 |

Op woensdag 14 april jl. organiseerde de Tennisclub Holten het Reaal Straattennis-gebeuren. 195 kinderen van de basisscholen in Holten kwamen naar de Kalfstermansweide om – in drie groepen – steeds een uur lang actief bezig te zijn op de uitgezette tennisbanen. Onder een aangename voorjaarszon gingen de kinderen van start met een warming up, om vervolgens onder leiding van vijf enthousiast tennisleraren hun slag te slaan op de klikbaan, tegen de tennismuur en bij het Freestyle tennis. Met veel plezier gingen de kinderen van onderdeel naar onderdeel, de jassen gingen al snel uit. Er waren onder andere mooie tennisshirts te winnen en bij het Freestyle werden de gaafste trucs met tennisbal en racket vertoond. Het uur werd afgesloten met een Freestyle finale.
Het belangrijkste doel voor de organiserende vereniging TC Holten: zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met de tennissport. Terugkijkend op een heerlijke tennisochtend, is dat zeker gelukt. Kinderen die verder willen met tennis, kunnen gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod om lid te worden van de tennisclub en de rest van het jaar te lessen en te spelen op de banen van TC Holten.

Ga terug...