Het grote JOVD Overijssels Verkiezingsdebat - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Opgewekt!
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Het grote JOVD Overijssels Verkiezingsdebat

Geplaatst op: 25-05-2010 |

De JOVD Twente organiseert op donderdag 3 juni het "JOVD Overijssels Verkiezingsdebat". Deze avond zullen de in Overijssel woonachtige (kandidaat) 2e kamerleden met elkaar in debat gaan over thema's die actueel zijn in onze mooie provincie. Enkele onderwerpen zijn:

Mobiliteit: de verbreding van de A1 en verlenging van de A35.
Veiligheid: hulpdiensten op het platteland.
Onderwijs: de kwaliteit van het onderwijs
Economie: wie gaat de crisis betalen en de hypotheekrenteaftrek

Van de meeste politieke partijen zijn vertegenwoordigers aanwezig. Enkele namen: Han ten Broeke (VVD), Linda Voortman (GroenLinks), Hein Pieper (CDA), Reinier Koppelaar (ChristenUnie), Fleur Graper (D66), enz.

Het debat zal gehouden worden in de studio van RTV Oost te Hengelo. Inloop vanaf 19.30 uur. Het debat begint om 20.00 uur. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Koffie en thee zijn gratis en na afloop is er gelegenheid voor een borrel.

Daarnaast wordt er tijdens de pauze een peiling gehouden en de uitslag zal aan het eind van het debat bekendgemaakt worden.

Als u bij dit Overijssels Verkiezingsdebat aanwezig wilt zijn, dan is het noodzakelijk dat u zich aanmeld via www.overijsselsverkiezingsdebat.nl. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

De JOVD Twente hoopt u allen te zien op donderdag 3 juni om 19.30 bij de studio van RTV Oost te Hengelo!

Ga terug...