Vrijdag 18 juni Finaledag Bedrijfsvoetbal Rijssen - Radio 350

Vrijdag 18 juni Finaledag Bedrijfsvoetbal Rijssen

Geplaatst op: 12-06-2010 |

Komende vrijdagavond 18 juni start vanaf 18:30 uur de Finaledag van het Bedrijfsvoetbal en Rijssen. Dit jaar hebben een recordaantal spelers en teams meegedaan, namelijk 630 spelers in 42 verschillende teams, die het toernooi afsluiten met de finales en een groot tentfeest. Iedereen is welkom om de finales te bezoeken en mee te feesten in de tent, ook voor toeschouwers is de toegang gratis.

De laatste week van Bedrijfsvoetbal in Rijssen is aangebroken. Komende dinsdag worden de laatste kruisfinales 6x6 om 19:00 uur aan de Elsmaten 1 gespeeld. ROC Twente en Drive-in-Repulze zijn de poulewinnaars bij de recreatiepoule. De poulewinnaars bij de prestatiepoule zijn Baan Handel en Greenline. De finale wordt vrijdagavond om 18:30 uur gespeeld.

In de 11x11 competitie zijn de halve finalisten bekend. Deze ploegen strijden woensdagavond vanaf 19:00 uur voor een plek in de finale. Teunis 1 speelt tegen Teunis 2 en De Vakschilder Rijssen neemt het op tegen De Twee Schimmels. De winnaars van deze wedstrijden strijden vrijdagavond in de finale die om 19:15 uur begint.

Vrijdag staat er een feesttent klaar op het RKSV-terrein waar de muziek weer wordt verzorgd door Drive-in-Repulze. Ook staat er een beamer met groot scherm om de WK-wedstrijd Engeland-Algerije live te kijken. In de rust van deze wedstrijd, om 21:15 uur, worden de prijzen uitgereikt. Meteen aansluitend zal het buffet geopend worden, waar de deelnemende teams zich voor op konden geven.

De finaledag staat weer garant voor veel gezelligheid en hiervoor is iedereen uitgenodigd! Voor meer informatie en foto’s kijk ook op www.bedrijfsvoetbalrijssen.nl

Ga terug...