Concert leerlingorkesten Wilhelmina - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Concert leerlingorkesten Wilhelmina

Geplaatst op: 14-06-2010 |

Op vrijdagavond 18 juni zal om 19.00 uur een concert, verzorgd door het B- en C-orkest en de AMV-groep van Muziekvereniging Wilhelmina, plaatsvinden in het Parkgebouw te Rijssen. Bij mooi weer zal het concert buiten in de koepel worden gegeven, bij slecht weer zal er binnen worden gemusiceerd.

De leerlingenorkesten hebben maandenlang geoefend op het programma dat op 18 juni ten gehore zal worden gebracht. De AMV’ers, die sinds september muziekles hebben, zullen hun kunsten op blokfluit vertonen. Het C-orkest, met de al wat verder gevorderde leerlingen, zal een paar leuke stukken spelen en ook het B-orkest, met de meest gevorderde leerlingen, komt aan bod. Zij spelen onder andere James Bond en Mary Poppins.

Na afloop van het concert is er voor de AMV-leerlingen gelegenheid om enkele instrumenten te proberen. Zij zijn namelijk bijna klaar met hun AMV-opleiding en mogen na de zomervakantie beginnen met muziekles en een ander instrument. Ook andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om kennis te maken met de opleidingen en instrumenten die Wilhelmina biedt.

De toegang tot het concert is vrij en het programma zal ongeveer een uur duren.

Ga terug...