Overijssel Vakantiepark Molke behaald zilveren Award - Radio 350

Overijssel Vakantiepark Molke behaald zilveren Award

Geplaatst op: 16-06-2010 |

Op 16 juni, tijdens de ledendag van de kampeer- en bungalowbedrijfsgroep te Arnhem, heeft Tom Rietveld, directeur van HTC Concepts, de zilveren-award voor de ‘Meest Innovatieve Recreatieondernemer’ uitgereikt aan Bert van de Maat van Overijssel Vakantiepark Mölke. HTC Advies is een adviesbureau voor Horeca, Recreatie en Catering en al lange tijd RECRON TOP Adviseur.

Mölke won de zilveren-award naar aanleiding van een innovatief verblijf in de vorm van een Reggehooiberg. Tevens viel het park op door de samenwerking met bedrijven uit de directe omgeving om de Reggestreek te promoten en het feit dat het bedrijf al vele jaren zich innovatief in de recreatiesector presenteert. De gouden Award ging naar Kasteel de Berckt. HTC Concepts heeft gedurende een jaar onderzoek gedaan naar de mate van innovatie in de recreatiebranche in Nederland. Daarbij zijn uit een lijst van 52 innovatieve recreatieondernemers, elf ondernemers gekozen die na een onderzoek beoordeeld werden.
Onder de elf genomineerden behoorden ook 2 andere Overijsselse bedrijven, Attractiepark Slagharen en Boerderij Spa Nutter zij ontvingen net als de overige 9 genomineerden de Bronzen Award.

Ook in 2010 heeft Mölke diverse innovaties uitgevoerd. Zo heeft Mölke een Reggechalet laten bouwen geheel aangepast voor mindervaliden. Vlak bij het Reggechalet is een speeltuin voor mindervalide kinderen aangelegd en is het sanitairgebouw verrijkt met aangepast sanitair.

Ga terug...