Grote Fly In - Vliegshow in Nijverdal - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Grote Fly In - Vliegshow in Nijverdal

Geplaatst op: 21-06-2010 |

De MODEL VLIEG CLUB NIJVERDAL (MVN) zal op 26 en 27 juni 2010 een internationale Flyinn – vliegshow houden op haar terrein aan de Tempelweg 1 in Hulsen / Nijverdal.

Tijdens deze dagen zal een groot aantal piloten u laten genieten van de meest uiteenlopende modelvliegtuigen. De vliegers komen uit vele landen, waar we soms ook een uitwisselingsprogramma mee hebben.

Onder andere zullen er diverse modelstraalvliegtuigen te zien zijn. Grote en kleine zwevers, wel tot 6 à 7 meter spanwijdte zullen naar boven getrokken worden. Maar ook heel veel Electro toestellen, van piepklein tot heel snel en alles wat maar kan vliegen. Heksen, motormaaiers, hondenhokken, strijkijzers, alles waar een motor voorzit kan er langs komen vliegen. Snoepjes droppen voor de kinderen staat ook op het programma. En wat te denken van een vossenjacht in de lucht?

Zelfs Donald Duck heeft een persbericht uitgegeven en zal naar alle waarschijnlijkheid met zijn enige echte eigen vliegtuig komen om een demonstatie te geven! Mits de heksen geen roet in het eten gaan gooien.

Ook de nieuwste technieken op het gebied van elektro-vliegen, afstand besturing en wat er allemaal al mogelijk is op elektronica gebied zal er getoond worden. Klein en zeer snel. Kom eens zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. De ontwikkelingen op dat gebied gaan razend snel. Leren vliegen? Er zijn tegenwoordig goede modelvlieg flightsimulatoren beschikbaar. En bij ons krijgt u als lid gratis vlieglessen.

Het verschil tussen een FLY IN en een vliegshow is dat bij een FLY IN er de hele dag gevlogen wordt zonder vast programma. Iedere piloot die wil vliegen geeft dat te kennen en kan op volgorde vliegen.

Tevens zal de grote luchtvaart ook haar steentje bijdragen. Onze bekende stadgenoten, de familie Jack van Egmond, zal met een aantal antieke vliegtuigen op zaterdagmorgen 10.00 uur in aanwezigheid van de wethouder van sportzaken acte de presance geven en de show openen. Ook later volgt er dan nog een overkomen. Een aantal parapenters, met motor op hun rug, zal al vroeger vanaf ons vliegveld starten.

In de loop van de zondagmiddag zullen er nog een aantal ultralight vliegtuigen laag overkomen. Tevens zal er een zweefvliegtuig van Teuge en een ballon static te bewonderen zijn.

Kortom een gezellig dagje vliegen aanschouwen. Er is een grote tent met een catering waar u uw natje en droogje kan bestellen en nuttigen. Ook zullen er nog wat modelbouw verkoop stands aanwezig zijn.

In het zelfde weekend zullen de Hellendoornse Boerendansers een grote manifestatie houden. Voor de toeristen is een combinatie van bezoeken is dus heel goed mogelijk!

Het toegangskaartje, voor volwassenen, is tevens een lot waar oa. een ballonvaart mee te winnen is

Tijden:

- Zaterdag 26 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur.
- Zondag 27 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Toegangsprijzen:

Volwassenen € 4,-- inclusief een lot.
Kinderen tot 6 jaar gratis
Kinderen van 6 tot 16 jaar € 2,--
Parkeren gratis

Voor nadere gegevens over de FLY IN kunt u ook onze website bezoeken.
Dat is: www.modelvliegclubnijverdal.nl

Ga terug...