Vernielingen nieuwe sportlocatie Hockeyclub Holten - Radio 350

Vernielingen nieuwe sportlocatie Hockeyclub Holten

Geplaatst op: 02-07-2010 |

In Holten aan de Aaltinksweg wordt een kunstgrashockeyveld aangelegd door de gemeente. Helaas zijn hier problemen geconstateerd. Door hangjongeren worden daar vernielingen verricht. Op het kunstgras worden vaak flessen, glas, peuken, kauwgom aangetroffen. Onlangs is er in de kunstgrasmat een groot gat gemaakt. Omliggende oplettende inwoners melden dat zij er ook regelmatig jongeren zien die daar op de parkeerplaatsen en de oefenstrook met een motor of auto crossen. Door de wijkagent zijn waarschuwingen gegeven en daarbij is aangegeven dat de volgende waarschuwingen gepaard gaan met een boete.

Oproep politie
De politie roept inwoners op om de situatie daar in de gaten te houden en de politie direct te bellen zodra jongeren zich begeven op het kunstgras. Inwoners kunnen bellen met de wijkagent Debby Toebes t 06 1004 17 62.

Aanleg nieuw hockeyveld kunstgras bijna gereed
De gemeente is zuinig op haar sportlocaties en heeft besloten destijds over te gaan tot het de aanleg van een minimale uitvoeringsvariant van een kunstgrashockeyveld aan de Aaltinksweg in Holten. Nadat op woensdag 11 november 2009 de starthandeling voor aanleg van het eerste kunstgras(hockey)veld in de gemeente Rijssen-Holten was verricht, zijn de werkzaamheden nu zover gevorderd dat het kunstgrashockeyveld door de hockeyclub in gebruik is genomen. De officiƫle opening is in voorbereiding en volgt nog.

Ga terug...