Rabobank is jarig en trakteert - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rabobank is jarig en trakteert

Geplaatst op: 09-07-2010 |

Rabobank Rijssen-Enter wil ambities en initiatieven van de lokale gemeenschap ondersteunen. Dit doet zij door jaarlijks bedragen beschikbaar te stellen die worden besteed aan lokaal maatschappelijke en culturele doelen.

Vanwege het 100-jarig jubileum van Rabobank Rijssen-Enter in september, wordt éénmalig een extra-bedrag van € 100.000,- beschikbaar gesteld voor het Projectenfonds. Hierdoor kunnen er meer projecten worden ingediend. Iedereen, van jong tot oud en van sportvereniging tot school of stichting, die steun nodig heeft om een maatschappelijk of cultureel doel te realiseren, kan een project indienen.

Wie of wat komen in aanmerking?
- de vereniging/stichting moet een maatschappelijk of cultureel doel dienen;
- de vereniging/stichting of school moet binnen het werkgebied van de bank gevestigd zijn;
- de Rabobank is (of wordt) huisbankier van de betreffende vereniging, stichting of school;
- het bestedingsdoel moet binnen het werkgebied van de bank liggen.

Deze week wordt er huis aan huis een brochure verspreid waarin verenigingen, stichtingen en scholen worden opgeroepen hun aanvraag in te dienen bij de Rabobank. Laat deze kans dus niet voorbij gaan!
Tot 16 augustus a.s. kunt u aanvragen indienen middels het formulier of via www.100jaarrabobankrijssen-enter.nl.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst voor leden op woensdag 22 september 2010,
om 20.00 uur in het Parkgebouw te Rijssen beoordelen de leden een aantal door de Ledenraad geselecteerde aanvragen. De aanwezige leden stemmen deze avond over de aanvragen, die naar hun mening, in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. We verwachten van de geselecteerde aanvragers dat zij op deze avond een korte presentatie houden, waarin zij de aanvraag motiveren.

Ga terug...