Bouwmarkt laat inwoners Rijssen meedelen in festiviteiten - Radio 350

Bouwmarkt laat inwoners Rijssen meedelen in festiviteiten

Geplaatst op: 16-07-2010 |

125 bouwmarkten? Dat mag gevierd worden, vindt KARWEI. Reden dus voor een feestje! Dat merken ook de inwoners van Rijssen. Tussen 19 juli en 23 augustus maken klanten van de KARWEI-bouwmarkt elke week kans op grote prijzen. Bovendien staat op zaterdag 24 juli voor de eerste 125 klanten koffie met gebak klaar.

“Vanaf 19 juli verloten we elke week een prijs onder onze klanten”, legt Hans van Beugen van KARWEI Rijssen uit. “We beginnen met een scooter. De komende weken is die prijs bijvoorbeeld een Nespresso-apparaat, een tv en een minilaptop.”

Coupon
“Het enige dat je als klant moet doen om kans te maken op een van de prijzen is de coupon met de unieke code die je krijgt na een aankoop bewaren en deze vervolgens registreren via www.karwei.nl”, licht van Beugen van KARWEI toe.

Decoratieve producten
KARWEI is de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevende koploper als het gaat om bouwmarktketens. Geheim van het succes? van Beugen van KARWEI weet het wel. “We focussen op een formule waarbij decoratieve producten centraal staan. Kom je een bouwmarkt van KARWEI binnen dan zie je dus eerst bijvoorbeeld verlichting, raamdecoratie en woonaccessoires en pas daarna de echte bouwproducten. Daarmee onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie. En onze klanten waarderen dat.”

125 extra feestaanbiedingen
Behalve de grote prijzen die wekelijks worden uitgereikt kunnen inwoners van Rijssen met een kortingspas in de weken 29 en 30 (19 juli t/m 1 augustus)
profiteren van 12,5% korting op hun aankoop vanaf € 50,- en van 125 extra scherp geprijsde feestaanbiedingen. De komende weken volgen nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen !. Voor kinderen zijn er speciale kleurplaatacties zoals: kans op bioscoopkaartjes voor Toy Story 3.

Over KARWEI
De KARWEI-bouwmarkten vormen de snelst groeiende keten binnen de doe-het-zelfbranche. De formule behoort met 125 bouwmarkten tot de top drie grootste bouwmarktketens in Nederland. KARWEI positioneert zich als een decoratieve bouwmarkt die de klant alles kan bieden voor klussen in en rondom het huis. Daarbij ligt het accent op de verfraaiing van het interieur en exterieur. De formule van KARWEI wordt op franchisebasis geëxploiteerd door Intergamma B.V., gevestigd in Leusden.

Ga terug...