Hotra Hippische Avondvierdaagse 2010 - Radio 350

Hotra Hippische Avondvierdaagse 2010

Geplaatst op: 04-08-2010 |

De Hotra Hippische Avondvierdaagse is het evenement voor elke paardensportliefhebber uit de Regio. Tijdens deze dagen genieten deelnemers van prachtige routes die zijn uitgezet op en rondom de Sallandse Heuvelrug. Mede door medewerking van diverse bevelvoerders van de Sallandse heuvelrug is dit evenement weer mogelijk gemaakt. De start en finish zijn ook dit jaar weer op de dagcamping op de Sallandse Heuvelrug. Deelnemers kunnen starten vanaf 16.00. en inschrijving is nog mogelijk.

Onder leiding van A ten brinke en G.Boerman worden er 4 bijzondere routes uitgezet.
Ruim 30 vrijwilligers van de de Oosterhoffruiters zijn betrokken bij dit evenement om alles in goede banen te leiden. Zo zijn er dagelijks oversteek posten waar ruiters en amazones drukke punten op de route aandoen waarbij hulp geboden word om de veiligheid te waarborgen.

Jaarlijks organiseren de oosterhoffruiters dit evenement voor ruiters met paard, pony of voor een aanspanning. Vooral ontspanning speelt een grote rol tijdens de vierdaagse al is het wel een bijzondere prestatie om alle 4 avonden de routes te volbrengen. De routes zijn ongeveer 23 km per avond. Deelnemers uit diverse windstreken doet Rijssen/Holten aan om daar de vierdaagse te kunnen rijden. Vanuit het bedrijfsleven is het Hotra Trailers uit Rijssen die de stuwende kracht is achter dit door de oosterhoffruiters georganiseerde evenement.

Inschrijving is nog mogelijk, hiervoor kan men kijken op www.oosterhoffruiters.nl

Ga terug...