Herfstpannenkoekenfietsdag in de Hof van Twente - Radio 350

Herfstpannenkoekenfietsdag in de Hof van Twente

Geplaatst op: 22-08-2010 |

Het Tuinpad is een vereniging van bijzondere locaties op het Overijsselse platteland, waarbij kleinschaligheid en gemoedelijkheid voorop staan en overal wordt u hartelijk en gastvrij ontvangen.
Tuinpadlocatie, Zuivelboerderij Effink, gelegen aan de Stokkumervlierweg 6 in Markelo, laat u op 3 oktober a.s. genieten van het Twentse platteland en met een afsluiting van de dag een boerenpannenkoekenbuffet.

De Twentse boerin ontvangt u tussen 10.00 en 12.00 uur op het boerenerf met een kopje koffie met Twentse Kruidkoek.Vervolgens stapt u op de fiets en dan begint meteen het genieten van het coulisselandschap met haar bekoringen, zoals grazende koeien in het weiland, landgoederen gehuld in herfsttooi.

Voor onderweg krijgt u een lunchpakket van de boerin mee. Het lunchpakket bestaat uit plak krentenwegge, flesje verse boerenkarnemelk (of vruchensap) stapelgekke boerensandwich. Mocht u liever een vegetarisch lunchpakket willen, laat het de Twentse Boerin even weten.

Bij “thuis”komst op de boerderij schuift aan tafel voor het boerenpannenkoekenbuffet. .
Het buffet bestaat uit verschillende soorten pannenkoeken t.w. naturel, met spekjes, appel-rozijnen, boerenkaas en zeker uniek zijn de boerenkwarkpannenkoekjes met Twentse blauwe bessenjam. U ziet hoe de boerenpannenkoeken worden gebakken en zo uit de pan bij u op het bord.

De kosten bedragen:
25,00 per persoon met lunchpakket,
18,50 per persoon zonder lunchpakket

Voor informatie en reserveringen (zeer gewenst) kunt u contact opnemen met Joke Kottelenberg, tel. 0547-260319.

U kunt de auto gratis parkeren. Fietsverhuur is mogelijk, maar vooraf reserveren!

Ga terug...