Open dag Hockeyclub 04 september - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Open dag Hockeyclub 04 september

Geplaatst op: 25-08-2010 |

Het kunstgras veld van de hockeyclub Holten is een feit en er wordt druk gewerkt aan de afwerking van een prachtig nieuw clubhuis. Tijd voor een open dag voor de jeugd met tal van leuke (hockey)activiteiten.

Van 13.00 tot 15.00 uur zullen er een achttal leuke (hockey)activiteiten aangeboden worden voor alle jeugd. Iedereen is vrij om te komen kijken. Wil je mee doen dan kan er een hockeykaart opgehaald worden en kan er vrijblijvend deelgenomen worden aan de activiteiten. Je mag zelf bepalen welk onderdeel je wil en wanneer! Tegen inlevering van de kaart krijgt de deelnemer een verrassing.
Vooraangaande aan de activiteiten, van 10.00 tot 12.30, organiseert de Hockey Club Holten een aantal jeugdwedstrijden. Wil je hockey in de praktijk bekijken kom dan iets eerder.

Er zullen daarnaast verschillende leuke randactiviteiten zijn. Zo kunnen de kinderen onder andere strafworpen nemen op een professionele keeper, knotshockey spelen, lekkere hapjes en drankjes nuttigen, gebruik maken van het springkussen en nog veel meer. Het kijken en de eventuele deelname is helemaal gratis. Mis dit dus niet en neem ook je ouders mee.

De opendag is op de nieuwe locatie aan de Aaltinksweg 1b in Holten. Voor meer informatie kan er gekeken worden op www.hockeyclubholten.nl of neem contact op met combinatiefunctionaris sport & onderwijs Johan Brinkman; j.brinkman@kinderopvangwesttwente.nl.

Ga terug...