Inzameling fonds verstandelijk gehandicapten - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Inzameling fonds verstandelijk gehandicapten

Geplaatst op: 28-08-2010 |

In de week van 26 september t/m 2 oktober 2010 wordt de jaarlijkse inzameling voor de verstandelijk gehandicapten gehouden.

Er is een campagne die meedoen centraal stelt:
“Alsof ik niet zou kunnen leren/werken/sporten!”.

Landelijk wordt het als noodzakelijk gezien om met deze campagne tegenwicht te bieden aan de vaker gehoorde mening dat het intussen wel allemaal goed geregeld is voor de verstandelijk gehandicapten. Een mening die geen recht doet aan de werkelijkheid. Er is en blijft nog veel te doen in het belang van de verstandelijk gehandicapten. Zij hebben het recht om mee te doen in onze samenleving!

In Rijssen wordt ook elk jaar de inzameling voor de verstandelijk gehandicapten georganiseerd. Plaatselijk coördinator is Gosse Pluimers die samen met een aantal wijkhoofden er steeds weer de schouders onder zet om voldoende collectanten m/v te werven voor deze inzameling.

Veel van deze vrijwilligers, overtuigd van het goede doel, doen jaarlijks mee, maar er zijn steeds ook weer nieuwe vrijwilligers nodig. Er is enig verloop maar ook de groei van de stad Rijssen vraagt om uitbreiding.

De organisatoren in Rijssen vragen u om ook in 2010 weer een gul financieel gebaar te maken voor de verstandelijk gehandicapte medemens. Het wordt ook zeer op prijs gesteld als u zou willen meedoen in de organisatie of om een paar straten met de collectebus voor uw rekening te nemen.

De organisatie Rijssen omvat ook de buurtschappen Zuna en Notter. Voor meer informatie: www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl. U vindt op deze site ook een aanmeldformulier of belt u op werkdagen na 18.00 uur met Gosse Pluimers op 0548-544149 of stuur een e-mail naar Gosse.pluimers@hotmail.com met uw naam en
telefoonnummer.

Ga terug...