Rallycoureur Erwin Linde heeft nieuwe sponsor - Radio 350

Rallycoureur Erwin Linde heeft nieuwe sponsor

Geplaatst op: 05-09-2010 |

Op een druk bezochte thema avond in Bouwhof Citadel in Rijssen, die in het teken stond van de 29ste Schutte Informatisering Hellendoornrally, maakte bestuurslid van de ondernemersgroep die aangesloten is bij Bouwhof Citadel de heer W. Middelkamp bekend, dat de vereniging had besloten als sponsor te willen fungeren voor het team Erwin Linde en Jan Kamphuis uit Rijssen.

“Wij willen eenmalig een team dat niet meestrijdt voor de hoogste plaatsen een duw in de rug geven. Wat is er dan mooier dan een team uit Rijssen die met beperkte middelen een rallyseizoen moet doorkomen te ondersteunen. Onze leden zullen met veel belangstelling de resultaten van het duo tijdens de komende rally volgen. “ Aldus de heer Middelkamp.

“Ik ben ontzettend verrast”, waren de eerste woorden van Erwin Linde, die samen met Erik Wevers en Dennis Kuipers aanwezig was op de thema avond.

“Ik zal er voor zorgen dat de naam Bouwhof Citadel goed te zien zal zijn op mijn Renault Clio.

Een dag later werd de vreugde nog groter, omdat bouwbedrijf Kalco zich bij Erwin Linde meldde met de mededeling dat zij los van Bouwhof Citadel het team ook wilden ondersteunen.

“Het komt zelden voor dat spontaan sponsoren zich aandienen. Ik heb nu de mogelijkheid om wat extra onderdelen op voorraad te hebben.

We gaan voor de overwinning in onze klasse N3. Dat zijn auto’s met een inhoud tot 2000cc in de standaard klasse. “aldus een verheugde Erwin Linde.

Ga terug...