Twente Plat woensdag 20 oktober in Nijverdal - Radio 350

Twente Plat woensdag 20 oktober in Nijverdal

Geplaatst op: 30-09-2010 |

Het is zo langzamerhand al een echte traditie geworden. Bij het vallen van de bladeren en het korten der dagen, trapt het populaire humorgezelschap Twente Plat haar nieuwe theatertoernee af. Met een gloednieuw programma, boordevol keigoede nieuwe conferences en spectaculaire nieuwe comedy acts doet Twente Plat ook dit seizoen een aanslag op de lachspieren. En er is goed nieuws voor de inwoners van Nijverdal en omgeving, want op Woensdag 20 Oktober komt Twente Plat naar het Zinin Theater . Daar zal de groep het publiek trakteren op een onvergetelijke avond Twentse humor op z`n best, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.

Al jarenlang lijkt Twente Plat patent te hebben op de originele, onvervalste, Twentse humor en jaarlijks schotelt het gezelschap haar publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit voor. Na het zeer succesvol verlopen seizoen 2009/ 2010 komt de groep dit jaar op de planken met een geheel nieuw en ijzersterk programma. Natuurlijk is en blijft de heerlijke, doldwaze conference hoofdbestanddeel op het Twente Plat menu, maar daarnaast hebben de zes cabaretiers zich ook spectaculair doorontwikkeld in de (muzikale) comedy, waarmee ze een unieke theatervorm hebben geschapen. De bezoekers een onvergetelijke humoravond bezorgen: dàt is en blijft het streven van het gezelschap en daarvoor zijn ook dit seizoen alle ingrediënten aanwezig. Hendurk & Geessie vertellen wat ze allemaal met de buren beleven , Tinus van Tuundorp is als “De Lomperik” op zoek naar een vrouw , Mans verteld over zijn allernieuwste belevenissen als “ De Hooligan”, Mina zingt de sterren van de hemel en natuurlijk zijn ook Aaltje & Trijntje van de partij. Nog steeds hebben deze op leeftijd zijnde hartsvriendinnen het flink in het vet met hun “ kerels” en bezorgen daarmee het publiek menige lachstuip. Haaksbergernaar Karel van De Kate completeert het Twentse humorgezelschap. Deze woordkunstenaar in hart en nieren heeft weer twee fantastische nieuwe avonturen in petto.

Twente Plat brengt een nieuwe voorstelling, die U absoluut niet mag missen.
Op Woensdag 20 Oktober komt Twente Plat naar Nijverdal en de entreekaarten voor deze oergezellige, onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij
de kassa van Theater Zinin, Willem Alexanderstraat 7, telefoon 0548 612494
Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Voor meer info en toerdata: www.twenteplat.com

Ga terug...