Vrijdag 03 december Quake Dance 2010 - Radio 350

Vrijdag 03 december Quake Dance 2010

Geplaatst op: 05-11-2010 |

De gemeente Rijssen-Holten staat op de kaart, de muziekkaart wel te verstaan. In de afgelopen jaren is Quake Dance uitgegroeid tot een feest met nationaal bekendheid. Na vier succesvolle edities is er ook dit jaar een fantastische editie. Een wel heel bijzondere, namelijk de vijfde jubileumeditie.

Het beloofd dit jaar een erg bijzonder feest te worden met tal van verrassingen, immers wie jarig is trakteert! De cadeautjes bestaan uit ondermeer een spetterende line-up met ook dit jaar weer een internationale boeking en dj Promo als afsluiter, gratis entree voor alle vrouwen die voor 23.00 uur het feest betreden en op de avond zelf een verrassing voor de mannen. De rest houdt de organisatie nog even geheim.

Eigen anthem
Grote evenementen als Sensation en Defqon.1 hebben het een eigen nummer dat verbonden is met het feest en een specifieke editie. Het is bijna ongelooflijk maar ook Quake Dance krijgt een eigen nummer. De organisatie is bijzonder verheugd te kunnen melden dat het bekende dj duo Avio (Live) het nummer aan het produceren is. Deze wordt, net zoals de spannende trailer, binnenkort gereleased.

Voor meer informatie en het laatste nieuws kan er gekeken worden op www.quakedance.nl.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen van Lucky.

Ga terug...