Prijsuitreiking EtalageKunstRoute - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Prijsuitreiking EtalageKunstRoute

Geplaatst op: 11-11-2010 |

De EtalageKunstRoute van de VHBK (Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars), die onlangs in Holten voor de 1e maal is georganiseerd, is een groot succes geworden. Vele honderden geïnteresseerden hebben de route gewandeld of gefietst en hebben de tijdelijke galerie (de voormalige winkel van schilder Maats) aan de Dorpsstraat bezocht. De reacties in het gastenboek zijn unaniem positief en er wordt door velen gevraagd hier een jaarlijkse traditie van te maken.

Onderdeel van de EtalageKunstRoute was een “kijkwijzer” voor de jeugd. In deze kijkwijzer werd een aantal vragen over de geëxposeerde kunstwerken gesteld. Onder de deelnemers zou een digitale camera, beschikbaar gesteld door Foto ten Velde in Holten, worden verloot. Deze verloting heeft inmiddels plaatsgevonden. Uit de ruim 60 jeugdige deelnemers werd de 13-jarige Fenne Dijkema uit Hellendoorn als winnares getrokken. Fenne zit in klas 4 VWO van Scholengemeenschap De Waerdenborch. De prijs wordt haar a.s. zaterdag 13 november uitgereikt. Dit vindt om 17.00 uur plaats in de winkel van Foto ten Velde aan de Dorpsstraat in Holten.

Ga terug...