Kerstsfeer in de wereldwinkel in Holten - Radio 350

Kerstsfeer in de wereldwinkel in Holten

Geplaatst op: 27-11-2010 |

Heeft u al een kijkje genomen in de nieuwe Wereldwinkel in het Kulturhus?

Veel vaste en nieuwe klanten weten de wereldwinkel goed te vinden en daar is de groep vrijwilligers erg blij mee. Er wordt hard gewerkt om de voorraad op peil te houden en ook weer nieuwe artikelen te presenteren.
Ook is de kerstpakkettengroep druk. Er blijkt dit jaar veel belangstelling voor een ‘fair trade’ pakket, waarbij vooral de Wereldwinkel cadeaubon favoriet is.

Omdat er nu zo’n mooie winkel is, die dagelijks geopend is, houdt de Wereldwinkel dit jaar geen speciale kerstfair. In plaats daarvan nodigt ze iedereen van harte uit om naar de winkel te komen.

Ook een goed idee om cadeau te doen voor Sinterklaas. Begin december komt de hele Wereldwinkel in kerstsfeer. Dan kan men genieten van ngo meer bijzondere en sfeervolle versieringen en cadeautjes.

Tijdens de Holtense kerstfair, die zaterdag 11 december plaatsvindt op de Smidsbelt, is de Wereldwinkel ook ’s avonds geopend.

Loopt u gerust eens binnen, kijk rustig rond en hopelijk vindt u iets naar uw wens. Met uw aankoop helpt u bovendien de producenten in de Derde Wereld een goed bestaan opbouwen.

De Wereldwinkel is geopend:

Maandag van 13.00-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.30-17.30
en zaterdag van 9.30-17.00 uur
Donderdagavond koopavond en alle extra koopavonden.

Ga terug...