Hennepkwekerij ontdekt door brand - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Hennepkwekerij ontdekt door brand

Geplaatst op: 10-07-2005 |

RIJSSEN - Doordat op de zolder van een woning aan de Reigerstraat in Rijssen gisteravond brand uitbrak, kwam de politie er toevallig achter dat in de woning een hennepkwekerij was ingericht.


De brandweer van Rijssen kreeg om ongeveer half negen de melding van de brand, waarbij aangegeven werd dat er mogelijk nog twee kinderen in de woning aanwezig zouden kunnen zijn. Dat bleek niet het geval te zijn.

Wel trof de brandweer op de zolder smeulende hennepplanten aan. De apparatuur om de planten te belichten was waarschijnlijk de oorzaak van de brand, die overigens vrijwel direct onder controle was.

De woning, eigendom van een woningcorporatie, liep geen al te grote schade op. Wel was er het vermoeden dat voor de lampen elektriciteit werd afgetapt. Essent deed daar gisteravond direct onderzoek naar.

Hoeveel planten op de zolder werden aangetroffen was gisteravond nog niet bekend. De politie was om even na tienen nog aan het tellen.


Ga terug...