Gemeenteinfo in Rijssens Nieuwsblad - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gemeenteinfo in Rijssens Nieuwsblad

Geplaatst op: 15-07-2005 |

RIJSSEN/HOLTEN - De gemeente Rijssen-Holten publiceert haar informatiepagina niet langer in de kranten de Driehoek/Zakengids en het Holtens Nieuwsblad/Zakengids van uitgever Wegener Huis aan Huis kranten.

Per direct is de gemeentelijke informatiepagina verhuisd naar het Rijssens Nieuwsblad van uitgeverij Hoekstra b.v. Per 1 augustus liep het contract dat de gemeente met Wegener had af. Daarom liet de gemeente verschillende leveranciers offertes maken. ‘Het Rijssens Nieuwsblad was gewoon veel goedkoper’, laat een gemeentevoorlichter weten. Dat nu met één blad de hele gemeente wordt bereikt en het Rijssen Nieuwsblad overal in de gemeente huis-aan-huis wordt verspreid speelt ook mee. Wegener Huis aan Huis Oost reageerde volgens Rijssen-Holten door de samenwerking met onmiddelijke ingang op te zeggen. In speciale advertenties worden inwoners van de gemeente vandaag van de wijziging op de hoogte gesteld. Van 1999 tot en met 2002 publiceerde het nieuwsblad ook al de gemeentelijke informatie.

In de informatiepagina van de gemeente zijn naast de openingstijden en diverse wetenswaardigheden ook de officiële publicaties opgenomen. Digitaal is de gemeentelijke informatiepagina wekelijks in te zien op de website van de gemeente:

http://www.rijssen-holten.nl


Ga terug...