Holtense fietsenverkoop niet toegestaan - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Holtense fietsenverkoop niet toegestaan

Geplaatst op: 29-08-2005 |


HOLTEN - Fietstotaal mag geen fietsen verkopen aan de Kerkhofsweg in Holten. Op het pand waar al enkele maanden een fietsenzaak gevestigd is, rust geen detailhandelsbestemming. Repareren mag eigenaar Ten Tije daar wel, maar het college van Burgemeester en Wethouders wil geen vrijstelling verlenen van het bestemmingsplan voor verkoop.

Toestaan van detailhandel op deze plek is in strijd met de structuurvisie Kom Holten die overigens nog vastgesteld moet worden.

Ten Tije had tijdelijke vrijstelling kunnen krijgen als hij al een nieuwe locatie voor zijn fietsenzaak voor ogen had gehad. Eerdere gerechtelijke uitspraken geven aan dat dat een voorwaarde is voor tijdelijke vrijstelling. Volgens Ten Tije is de buurt blij met hem omdat verpaupering van het gebouw daarmee voorkomen wordt. Pas als hij aantoont dat hij een andere locatie heeft, mag hij tijdelijk blijven.


Ga terug...