Kantoor Oad wordt weer één geheel - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kantoor Oad wordt weer één geheel

Geplaatst op: 01-09-2005 |


HOLTEN - Het kantoor van reisreus Oad aan de Burgemeester van de Borchstraat bestaat sinds gisteren nog slechts uit begane grond. Vorige week maandag begon, wederom, een grote verbouwing om de werkruimte uit te breiden.

De eerste verdieping zoals die was, voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd: zij was te laag. Daarom wordt de eerste verdieping herbouwd. Omdat Oad met vijfhonderd mensen nogal krap zat in het huidige kantoor, wordt ook meteen een tweede verdieping aan het gebouw toegevoegd.

Per verdieping beschikt Oad Reizen straks over 740 vierkante meter kantoorruimte. Oad hoopt de verbouwing voor 1 januari te hebben afgerond en is daarom in volle vaart begonnen met de sloop.

Architectenbureau Reitsema and partners architecten b.e.a. is de ontwerper van het nieuwe gedeelte. De groene stenen band, aan de linkervoorzijde van het gebouw, verdwijnt en wordt vervangen door dezelfde stenen en hetzelfde glas als in gebruikt in de rest van het kantoor. Daarmee wordt het kantoor weer tot één geheel.

Het pand wordt langs de zijde van de Burgemeester van de Borchstraat in één lijn getrokken. De achterste, nieuwste, uitbouw, springt nu nog in, maar dat zal straks niet meer het geval zijn. Vanaf het Globe reisbureau dat naast het Oad kantoor staat, tot aan de erfscheiding komt een onderdoorgang.

In de toekomst wil Oad ook kijken hoe de ruimte voor presentaties geoptimaliseerd kan worden. Informatiemiddagen en bijeenkomsten worden nu nog gehouden in de commissarisruimte, maar die is eigenlijk te klein. Daarvoor wil Oad meer ruimte creëren.

In 1999 en in 2002 werd het kantoor


Ga terug...