1e plek drumfanfare Wilhelmina in Almere - Radio 350
Nu op Radio 350
20:00 - 22:00 uur
Streektaal
Playing
Straks
22:00 - 23:00 uur
Blasmusik Klingt So
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

1e plek drumfanfare Wilhelmina in Almere

Geplaatst op: 06-09-2004 |

De drumfanfare van muziekvereniging Wilhelmina heeft een eerste plaats behaald op het festival van de Mars- en Showtweedaagse te Almere. Bij het festival, dat werd voorafgegaan met een defilé door de winkelstraten, brachten de drumfanfare en de colourguards zaterdag voor het eerst hun nieuwe show ten gehore.

Doordat de show pas nieuw is en de tijd voor het festival krap, was het vaak stressen geblazen voor de muzikanten die elke woensdagavond op het grasveld achter sporthal De Stroekeld repeteerden. Maar het resultaat mag er zijn; met 83,8 punten is een eerste plaats bereikt. Buiten dit resultaat om werd er ook nog een extra prijs bemachtigd. Onder de vermelding ‘beste tamboer-maître’ kreeg Wilhelmina nog een derde plaats uitgereikt. De goede resultaten waren goed voor een feeststemming na terugkomst in het verenigingsgebouw.

Aankomende zaterdag staat er weer een optreden in de planning voor de drumfanfare en majorettes. Ditmaal zijn zij te zien tijdens de optocht van de Enterse Dagen in Enter. Verder is er natuurlijk nog deze week de pepermuntactie waarbij de leden de deuren in Rijssen langsgaan om Wilhelmina-pepermunt te verkopen.

Ga terug...