Kristen doet rondje Kultur in Holten - Radio 350

Kristen doet rondje Kultur in Holten

Geplaatst op: 13-10-2005 |


HOLTEN - Het evenement ‘Rondje Holtens Kultur(hus)’ dat op zaterdag 15 oktober wordt gehouden, krijgt bezoek van gedeputeerde J. Kristen.

Tijdens het ‘rondje’, waarbij Dolf Moed een belangrijke rol vervult in het kinderprogramma, neemt Kristen deel aan het programma voor volwassenen. Zo opent hij om 14.00 uur de poëzie-estafette en presenteert hij de literaire quiz die om 15.00 uur begint. Tijdens de poëzieestafette dragen diverse Holtenaren een gedicht voor. Burgemeester Koelewijn sluit de poëzie-estafette met een voordracht af. Aansluitend is er een literaire quiz in het gemeentehuis, waarbij diverse teams hun kennis van literatuur testen. Beide activiteiten vinden plaats in het gemeentehuis Holten en zijn voor het publiek gratis toegankelijk.

De officiële opening van het ‘Rondje Holtens Kulturhus’ vindt eerder die dag plaats om 13.00 uur met een ballonnenwedstrijd, waarna Dolf Moed de kinderen een programma biedt. Kinderen in de leeftijd van vier tot en met tien jaar die willen deelnemen aan dit evenement, kunnen deze week gratis kaarten halen bij het Dorpshuis en de bibliotheek in Holten. Ook is er een grote expositie van Holtense kunstenaars en zijn er nog diverse randactiviteiten.

De toegang is zaterdag voor jong en oud gratis.


Ga terug...