Eigentijds Politiek Cafe op 24 april - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Opgewekt!
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Eigentijds Politiek Cafe op 24 april

Geplaatst op: 10-04-2012 |

U bent van harte uitgenodigd voor het EigenTijds Politiek Café dat dinsdag 24 april as. gehouden wordt. Het Politiek Café van Businessclub Bij de Tijd is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét podium waar de politiek en ondernemend Rijssen-Holten met elkaar in gesprek gaan over thema’s die ertoe doen.

Uit persbericht november 2011: ‘Rijssen/Holten - In het huidige tijdsgewricht zijn overheid en bedrijfsleven meer dan ooit op elkaar aangewezen. De economische en politieke crises hebben ook lokaal/regionaal hun weerslag. Bedrijven en gemeenten willen vooruit en dat kunnen ze het beste met elkaar doen, in overleg en afstemming. Dat geldt in stedelijke gebieden, dat geldt zeker ook en wellicht meer in vitale plattelandsgebieden, met een krachtige economische structuur’.

De inleiding die Dr. Willem Vermeend in november 2011 in het Parkgebouw gegeven heeft ging over specifieke kansen en mogelijkheden in Rijssen-Holten. Onze gemeenschappelijke uitdaging is om de specifieke kansen en mogelijkheden binnen Rijssen-Holten concreet te maken. Businesstijd gaat verder daar waar Vermeend geëindigd is…

Hoe maken we de kansen en mogelijkheden concreet?
Onder leiding van moderator Arjan te Lintelo worden aan meerdere tafels thema’s verkend die te maken hebben met de specifieke kansen en mogelijkheden die er ook of misschien wel juist nú zijn! Daarna krijgen de vertegenwoordigers van de politieke partijen de gelegenheid een reactie te geven op inhoud, concreet zijn en haalbaarheid van de geboden oplossingsrichtingen.

Wij hopen dat deze reacties voor u en uw collega’s aanleiding zijn hierop te reageren wat de kwaliteit van de argumenten voor of tegen een gedachte alleen maar beter maakt. Dit alles met één doel: het met respect en in gezamenlijkheid invulling geven aan samen en ondernemend!

Het EigenTijds Politiek Café vindt plaats bij ‘t Brodshoes aan de Bouwstraat 41
te Rijssen. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur voor de ontvangst met koffie en thee.
Het Politiek Café vangt aan om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur eindigen waarna er gelegenheid is om informeel na te praten.

Voor aanmelden: www.businesstijd.nl.
Wilt u nog meer weten over het Politiek Café?
Stuur een mail naar: d.heuver@businesstijd.nl.

Ga terug...