Nieuwe Vestigingsdirecteur Reggesteyn - Radio 350

Nieuwe Vestigingsdirecteur Reggesteyn

Geplaatst op: 11-11-2005 |

De directie van Christelijke Scholengemeenschap Reggesteyn heeft een nieuwe directeur benoemd op de vestiging aan de Willem de Clercqstraat in Nijverdal. Reden hiervoor is dat eind november van dit jaar de huidige vestigingsdirecteur, Harry Koop, vertrekt om gebruik te maken van de vut-regeling.

De nieuwe directeur, Johan Katuin, heeft al eerder op Reggesteyn gewerkt (1998-2002) als docent en als unitleider. Katuin is 51 jaar, gehuwd en woont in Enter. Momenteel is hij afdelingsleider vmbo in de vestiging Vriezenveen van CSG Het Noordik.

Reggesteyn
Reggesteyn is een christelijke school met een breed onderwijsaanbod voor verschillende leerlingen. Elke leerling kan een leerweg volgen die bij hem of haar past. Reggesteyn houdt rekening met verschillen, zowel in belangstelling als de mogelijkheden van de leerling. Daarom zijn er praktische maar ook theoretische opleidingen. Daarnaast biedt Reggesteyn extra uitdagingen of juist meer ondersteuning voor leerlingen die daar behoefte aan hebben.

Locatie Willem de Clerqstraat
Aan de locatie Willem de Clerqstraat wordt vmbo-onderwijs gegeven. Het gaat om
leerwegen gericht op de beroepspraktijk (jaar 1 t/m 4) en om de gemengd / theoretische leerweg (jaar 3 en 4). Bij de beroepsgerichte leerweg kunnen de leerlingen er kiezen uit de richtingen techniek (voertuigen- en elektrotechniek), verzorging en handel/administratie.

Ga terug...