De Rijssen-Kraak-Actie! - Radio 350

De Rijssen-Kraak-Actie!

Geplaatst op: 11-11-2005 |

In de periode van 19 november t/m 5 december gaat in Rijssen de nieuwe
Sinterklaasactie van start. Bij de deelnemende winkeliers ontvangt u kraaktickets bij aankopen. Met
deze tickets maakt u kans op geldprijzen en twee hoofdprijzen.

Vorig jaar vond de 50e editie plaats van de Fifty Fifty actie. Helaas is de laatste jaren het aantal
deelnemende winkels afgenomen en was het tijd voor een nieuwe decemberactie. Het bestuur van de HABI heeft daarom in nauw overleg met de leden een unieke actie bedacht: de Rijssen-Kraak-Actie.

De actie kent twee soorten tickets, namelijk van 5 euro en van 20 euro. Bij een aankoop van bijvoorbeeld 68 euro ontvangt u 3 kraaktickets van 20 euro en 1 van 5 euro. Wanneer het kraakticket wordt gebroken springt het venstertje open en wordt een code zichtbaar.
Aan de hand van een uitlotinglijst kan dan bepaald worden of een prijs gewonnen is. De loting vindt
overigens voor aanvang van de actie plaats. Op welke codes de prijzen zijn gevallen kunt u zien op de raamaffiches bij de deelnemers. De raamaffiche kunt u gedurende de hele actieperiode raadplegen.

Omdat er gekozen is voor relatief kleine geldbedragen is de kans groter dat u wat wint. Met het 5 euro kraakticket wordt kans gemaakt op geldprijzen van 5 euro. Met het 20 euro kraakticket zijn geldprijzen te winnen van 10 euro. Bovendien is de kans om wat te winnen bij het laatst genoemde ticket groter. In totaal zijn er enkele duizenden prijzen beschikbaar. U kunt direct na de aankoop een eventueel winnend ticket verzilveren in de winkel van aankoop.

Zowel met het kraakticket van 5 euro als van 20 euro maakt u kans op twee hoofdprijzen. De eerste prijs is een Smart forfour t.w.v. 15.000 euro.
De tweede prijs is een Hästens bed t.w.v. 3.300 euro.
Wanneer u de code heeft gekraakt die kans geeft op één van deze hoofdprijzen dan kunt u zich melden in de winkel. U wordt vervolgens uitgenodigd om op zaterdag 10 december aanwezig te zijn bij de hoofdprijzentrekking op het Schild.

Om deze hoofdprijzen te kunnen winnen moet u persoonlijk aanwezig zijn. De notaris zal
middels een trekking bepalen wie de winnaar wordt van de auto en het bed.

Ga terug...