Bericht van de Nieuwspiet... - Radio 350

Bericht van de Nieuwspiet...

Geplaatst op: 16-11-2005 |

MADRID – Beste kinderen: vanuit Spanje kan ik je alvast vertellen dat we op zaterdag 19 november met Sinterklaas in de fluisterboot naar Rijssen komen!

’s Middags om 13.00 legt de boot aan bij de Pelmolen. Vanaf hier rijdt Sinterklaas in een mooie open Cabrio naar het centrum. Rond 14.00 uur komen we aan het eind van de Grote Straat, waar Sinterklaas en de Hoofdpiet namens de ondernemersvereniging HABI worden ontvangen door de heer Smelt.

Na deze ontvangst wandelt Sinterklaas via de Elsenerstraat terug naar het Schild. Op het Schild wordt hij rond 14.45 uur namens de gemeente Rijssen-Holten welkom geheten door wethouder W. ter Schure. Daar neemt Sinterklaas plaats op een grote stoel om een aantal kleine kinderen persoonlijk te ontvangen. Het muziekkorps van Wilhelmina zal een aantal versjes spelen voor Sinterklaas, waarbij jij natuurlijk uit volle borst mee gaat zingen. Na dit prachtige onthaal wandelt Sinterklaas achter het muziekkorps aan door de Haarstraat.

Aan het eind van deze straat stapt Sinterklaas en de Hoofdpiet opnieuw in de open Cabrio.
We zien er erg naar uit om jullie in Rijssen allemaal weer te ontmoeten. Zien we jou ook? Namens Sinterklaas alvast de hartelijke groeten en tot gauw!.

Ga terug...