Wie kraakt de Code? - Radio 350

Wie kraakt de Code?

Geplaatst op: 24-11-2005 |

De Rijssen-Kraak-Actie loopt nog tot en met 5 december. Het blijft dus nog even spannend: wie gaat er met de hoofdprijs naar huis? U ontvangt bij uw aankopen in Rijssen kraaktickets. Met deze tickets maakt u kans op geldprijzen en twee spetterende hoofdprijzen. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de raamaffiches. De actie kent twee soorten tickets, namelijk van 5 euro en van 20 euro. Bij een aankoop van bijvoorbeeld
68 euro ontvangt u 3 kraaktickets van 20 euro en 1 van 5 euro. Wanneer het kraakticket wordt gebroken springt het venstertje open en wordt een code zichtbaar.
Aan de hand van een uitlotinglijst kan dan bepaald worden of een prijs gewonnen is. De loting vindt overigens voor aanvang van de actie plaats. Op welke codes de prijzen zijn gevallen kunt u zien op de raamaffiches bij de deelnemers. De raamaffiche kunt u gedurende de hele actieperiode raadplegen.
Omdat er gekozen is voor relatief kleine geldbedragen is de kans groter dat u wat wint. Met het 5 euro kraakticket wordt kans gemaakt op geldprijzen van 5 euro. Met het 20 euro kraakticket zijn geldprijzen te winnen van 10 euro. Bovendien is de kans om wat te winnen bij het laatst genoemde ticket groter. In totaal zijn er enkele duizenden prijzen beschikbaar. U kunt direct na de aankoop een eventueel winnend ticket verzilveren in de winkel van aankoop.

Zowel met het kraakticket van 5 euro als van 20 euro maakt u kans op twee hoofdprijzen.

De eerste prijs is een Smart forfour t.w.v. 15.000 euro.
De tweede prijs is een Hästens bed t.w.v. 3.300 euro.
Wanneer u de code heeft gekraakt die kans geeft op één van deze hoofdprijzen dan kunt u zich melden in de winkel. U wordt vervolgens uitgenodigd om op zaterdag 10 december aanwezig te zijn bij de hoofdprijzentrekking op het Schild. Om deze hoofdprijzen te kunnen winnen moet u persoonlijk aanwezig zijn. De notaris zal middels een trekking bepalen wie de winnaar wordt van de auto en het bed.


Ga terug...