Beachvolleybalvelden in 2006 klaar - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Beachvolleybalvelden in 2006 klaar

Geplaatst op: 28-11-2005 |


RIJSSEN - Volleybalvereniging Rivo moet in 2006 gebruik kunnen maken van twee beachvolleybalvelden. Dat is de inzet van de gemeente Rijssen-Holten, de sportraad Rijssen-Holten en Rivo. De partijen overleggen momenteel over een geschikte locatie voor de velden.

De voorzitter van Rivo, G.J. Leppink, is er stellig van overtuigd dat volgend jaar mei voor de volleyballers twee velden te bespelen zijn bij De Stroekeld. ‘Er komt ook een cafetaria bij de sporthal, dus dat levert mogelijkheden op. We kunnen de velden dan delen met Mintonette uit Holten en buurtverenigingen kunnen er ook gebruik van maken. Maar het moet niet openbaar toegankelijk worden. Dan wordt het een hondenuitlaatplaats’, filosofeert Leppink.

Sportraadvoorzitter R. Vermaas is wat terughoudender. ‘De kogel is nog niet definitief door de kerk. Er is een mogelijkheid bij De Stroekeld, maar dat moet nog wel besproken worden met de betrokken partijen. Bovendien is een sporthal niet altijd open, zeker niet in de zomermaanden. En ik weet ook niet of de beheerder wel zo blij is met al dat zand in de douches’, somt Vermaas een aantal bedenkingen op.

Dat wil echter niet zeggen dat hij geen mogelijkheden ziet. ‘De sportraad staat achter de plannen van Rivo voor een beachvolleybalveld. Er komt ook een restaurant bij De Stroekeld. Zet er een hek omheen, laat de sleutel halen en brengen bij de beheerder van het restaurant en je kunt hartstikke mooi volleyballen. Maar uiteindelijk moet de gemeente de plaats voor de velden aangeven’, aldus Vermaas.

De gemeente Rijssen-Holten heeft beide partijen gevraagd samen met een plan te komen en te zoeken naar een alternatieve locatie voor een beachvolleybalveld. In het voorjaar van 2006 moet er een oplossing zijn, zodat er, wanneer het mooi weer wordt, ook op het veld gespeeld kan worden.


Ga terug...