Uitslag ballonnen- en kleurwedstrijd - Radio 350

Uitslag ballonnen- en kleurwedstrijd

Geplaatst op: 29-11-2005 |

Op zaterdag 15 oktober vond tijdens het evenement ‘Rondje Holtens Kultur(hus)’ een ballonnenwedstrijd plaats. Veel kinderen lieten een ballon met een kaartje de lucht in gaan nadat burgemeester B. Koelewijn het startsein had gegeven.

In totaal zijn 21 kaarten gevonden en teruggestuurd. De kaarten zijn gevonden in bossen, weilanden, tuinen en op de heide. De organisatie van het Rondje Holtens Kultur(hus) heeft de vindplaatsen aangegeven op een grote landkaart. Deze is te zien in het gemeentehuis in Holten. De ballonnen zijn gevonden in het gebied tussen Holten, Ermelo en Biddinghuizen. Dit jaar zijn de ballonnen niet zo ver weg gedreven als vorig jaar, toen werden er kaarten teruggestuurd vanuit Frankrijk en Zwitserland.

Ballonnenwedstrijd
Hieronder volgen de namen van de kinderen van wie de ballonnen zijn gevonden:
Julia Hoff
Wouter Nikkels
Sterre van de Brink
Lotte Fincken
Daan Koopman
Scouting Waardenborch
Luka Cornelissen
Rozan (uit Lekkerkerk)
Joey Aanstoot
Dilayda Güven
Duncan de Zeeuw
Jijs Martens
Susan Klein Hofmeijer
Daphne von Pickartz
Jippe Beldman
Sem Scheperman
Esmee Stam
Maartje Dijkgraaf
Dylan Meijerink
Marissa Dunhoft

Op woensdag 14 december 2005 om 13.30 uur maakt wethouder W. ter Schure de prijswinnaars bekend. Alle hierboven genoemde kinderen zijn die middag van harte welkom voor de prijsuitreiking in het gemeentehuis aan de Smidsbelt 6 in Holten.

Kleurwedstrijd
Behalve de ballonnenwedstrijd vond ook een kleurwedstrijd plaats voor de groepen 1 tot en met 4. De leerlingen van de Holtense basisscholen hebben erg hun best gedaan op de kleurplaten. Vijf groepen zijn door de jury als winnaars aangewezen: groep 1 van de Haarschool, groep 2 van de Regenboog, groep 3 van de Holterenk en de groepen 4 van de Haarschool en Dijkerhoek. De leerlingen van deze groepen krijgen in december een attentie uitgereikt op school.

Ga terug...