Bijeenkomst voor blinden en slechtzienden. - Radio 350

Bijeenkomst voor blinden en slechtzienden.

Geplaatst op: 10-12-2005 |


RIJSSEN - Het Gehandicaptenplatform Rijssen-Holten houdt maandag van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst voor blinde en slechtziende mensen uit de gemeente Rijssen-Holten in het gemeentehuis. Op deze bijeenkomst is er de mogelijkheid persoonlijke ervaringen uit te wisselen onder het motto ‘Samen zien we meer’.
Deze informatie wordt gebruikt door het Gehandicaptenplatform om beter beleid te maken samen met de gemeente. Hans Vrieler, zelf blind, zal zijn ‘blik’ werpen op Rijssen-Holten. Hij is zeer actief in de regio Twente.
Welkomsdienst over armoede
NIJVERDAL - ’Raakt armoede je?’, dat is het thema van de welkomsdienst die zondag wordt gehouden in het Hervormd Centrum aan de Constantijnstraat. Aan de dienst werken dominee A. De Vries, een ensemble van de christelijke muziekvereniging Advendo, de leden van de welkomsdienst en de werkgroep Kerk en Minima mee. Iedereen is van harte welkom. De dienst begint om 18:30.
Hosanna zingt Händels Messiah
RIJSSEN - De Christelijke Oratoriumvereniging Hosanna zingt dinsdag ‘The Messiah’ van Georg Friedrich Händel. De uitvoering, met medewerking van het Orkest van het Oosten, heeft plaats in de rooms-katholieke kerk aan de Rozengaarde. Kaarten kosten in de voorverkoop 22 euro (20 euro voor scholieren en mensen met een 65+-pas) en zijn verkrijgbaar bij de VVV’s in Rijssen en Holten of te reserveren via 0548-513206. Bij de kerk kosten de kaarten 24 euro. De uitvoering begint om 20.00 uur.

Bron: TC Tubantia

Ga terug...