Oudste inwoner 101 jaar - Radio 350

Oudste inwoner 101 jaar

Geplaatst op: 04-10-2004 |

Morgen, dinsdag 5 oktober, wordt de oudste inwoner van onze gemeente, de heer H. (Hendrik) Rebel 101 jaar. Burgemeester drs. mr. B. Koelewijn zal hem die dag gaan feliciteren met dit heuglijke feit bij de heer Rebel thuis, Oosterhofweg 148 in Rijssen.

De heer Rebel mag zich verheugen in een goede gezondheid, lichamelijk en geestelijk. Hoewel hij wat moeilijker loopt en een keer per week huishoudelijke hulp heeft, doet hij nog veel dingen zelf, zoals boodschappen halen en eten koken. Ook drinkt hij elke dag een borrel en rookt hij graag een sigaar. In de jaren ’70 kwam de heer Rebel met zijn echtgenote, die in 1995 is overleden, in Rijssen wonen. Het echtpaar heeft één zoon, inmiddels 75 jaar en weduwnaar, woonachtig in Californië, V.S.

Meneer Rebel heeft altijd in de scheepvaart gewerkt, bij het laden en lossen van schepen en de administratie daarvan. Gedurende twintig jaar heeft hij dit werk in Indië gedaan.

Meneer Rebel vindt het leuk als deze bijzondere verjaardag in de pers wordt vermeld, maar als u hem daartoe wilt bezoeken dan graag vooraf een telefoontje naar hem (t 0548 514298).


Ga terug...