Jubileum Kerstconcert in het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Jubileum Kerstconcert in het Parkgebouw

Geplaatst op: 16-12-2005 |

In juni 2005 is het 40 jaar geleden dat het vocaal ensemble “De Twente Zangers” is opgericht. Het ensemble bestaat uit 16 zangers. De muzikale leiding is in handen van Louis ten Vregelaar uit Delden. De zangers hebben als thuisbasis Rijssen maar komen voor een deel uit de regio.

Met nog vers in het geheugen het fantastische jubileumconcert van 15 oktober j.l. met Marco Bakker, zijn de voorbereidingen voor het jubileum Kerstconcert in volle gang. Het tweede hoogtepunt in het jubileumjaar. Wij zijn bijzonder verheugd dat de bekende zanggroep “Les Messagers du Christ” medewerking verleent aan het kerstconcert. Deze Congolese zanggroep bestaat uit 9 personen en is ontstaan in 1994. In dat jaar hebben deze vluchtelingen uit Zaire elkaar in Friesland leren kennen en dit heeft geleid tot de vorming van een a capella zanggroep. Door hun bijzondere levendige Afrikaanse stijl werden ze al spoedig overal in Nederland gevraagd en zijn al een paar keer op televisie te zien geweest.

Het zal een boeiend en gevarieerd concert worden waarin de beide koren en niet te vergeten onze vaste concertpianist hun specifieke kwaliteiten zullen laten horen en zien.
Zoals de regelmatige concertbezoeker weet zullen de Twente Zangers ook tijdens dit kerstconcert weer een aantal nieuwe, aansprekende nummers vertolken.
Er wordt achter de schermen hard gewerkt om het toneel om te toveren in een passende kerstsfeer, waarbij gebruik zal worden gemaakt van speciale lichteffecten. Ook de choreografie maakt deel uit van de totale presentatie.

Al geruime tijd repeteren de mannen twee keer in de week. Alles wordt eraan gedaan om van het jubileum kerstconcert een groot muzikale en feestelijke manifestatie te maken.

Ga terug...