Gemeenten gaan voor gezamenlijke schoonmaak - Radio 350

Gemeenten gaan voor gezamenlijke schoonmaak

Geplaatst op: 21-12-2005 |

De gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden werken op verschillende vakgebieden samen. Een van de onderwerpen is de gezamenlijke inkoop van producten en diensten. Om op een efficiënte manier de schoonmaak van de gemeentelijke gebouwen te regelen en in te kopen zijn drie gemeenten overgegaan tot een gemeenschappelijke aanbesteding hiervan.

Op 5 december 2005 is de aankondiging van de drie gemeenten verzonden naar het bureau voor officiële publicaties van de Europese gemeenschap. Het gaat om de aanbesteding voor de schoonmaak van alle gemeentelijke gebouwen voor de periode 2006 tot en met 2010. In de aankondiging staat vermeld dat de selectieleidraad en de schoonmaakprogramma’s tot 20 januari 2006 kunnen worden opgevraagd bij de heer W. Maasse van den Brink van de firma Vilico Noord B.V.

Het schoonmaakbestek is opgedeeld in de volgende percelen met daarbij aangegeven de bruto te reinigen vloeroppervlakte, inclusief glasbewassing:
perceel 1 Rijssen-Holten met 11.250 m²
perceel 2 Hellendoorn met 19.000 m²
perceel 3 Wierden met 7.500 m²

(om met name ook de lokale MKB bedrijven voor deze aanbesteding uit te nodigen kan een kandidaat inschrijver op één of alle percelen inschrijven).

De gemeenten nodigen belangstellenden uit om op deze aanbesteding te reageren. Voor inschrijving op deze aanbesteding kan men zich melden bij de heer W. Maasse van den Brink van de firma Vilico Noord B.V., Postbus 171, 7600 AD in Almelo.

Ga terug...