Partycentrum Mölke ontvangt ‘Lekkerder Bier’ certificaat van Grolsch - Radio 350

Partycentrum Mölke ontvangt ‘Lekkerder Bier’ certificaat van Grolsch

Geplaatst op: 09-09-2013 |

Vakantiepark & Partycentrum Mölke in Zuna heeft het gevelschild voor het kwaliteitsprogramma ‘Lekkerder Bier’ op de gevel gemonteerd gekregen. Vakantiepark & Partycentrum Mölke is hiermee één van de horecaondernemingen die aan de strenge criteria van het Grolsch kwaliteitsprogramma voor horeca voldoet. Samen met de horecaondernemer wil Grolsch het serveren van een glas bier, de presentatie ervan en de bijbehorende service verder verbeteren. Het programma moet leiden tot een constante kwaliteitsverbetering bij horecaondernemingen. Het uiteindelijk doel van het programma is het vergroten van de tevredenheid onder de gasten.

Dit voorjaar hebben we in samenwerking met Grolsch een uitgebreide bierkaart samengesteld en ons aangemeld voor het Lekkerder Bier Kwaliteitsprogramma. Onze horecamedewerkers zijn getraind op productkennis, gastvrijheid en hygiëne. “We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in de kwaliteit van onze horeca en dagrecreatie. Zo is het restaurant compleet vernieuwd, zijn de partyzalen gemoderniseerd en is er een nieuw modern LED’s Go Showbowlingcentrum gerealiseerd. Ook het trainen van personeel is een van onze speerpunten en we zijn erg content met het behalen van het certificaat”, aldus Manager Coen van Rhee.

Ruim 300 Grolsch horecalocaties hebben zich de afgelopen maanden aangemeld voor het Lekkerder Bier Kwaliteitsprogramma. Horecaondernemingen die meedoen aan dit programma krijgen een uitgebreide bedrijfsscan door een onafhankelijke horecaprofessional. Daarbij worden zij beoordeeld op bierbehandeling, bediening, serviceniveau, gastvrijheid, onderhoud en hygiëne. De verbeterpunten die naar aanleiding van deze scan naar voren komen, vormen de basis voor het verbeterprogramma van de onderneming. Het verbeterprogramma is voor elke horecaonderneming anders. Van tapinstructies en trainingen aan personeel tot aan onderhoudstips en het bijspijkeren van technische kennis.

Horecaondernemingen die het hele verbetertraject hebben doorlopen, krijgen bezoek van enkele mystery guests. Na een goede beoordeling van hen ontvangt de horecaonderneming het Lekkerder Bier certificaat en gevelschild.

Ga terug...