Pret na Ernst presenteert: Beloofd is beloofd! - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Pret na Ernst presenteert: Beloofd is beloofd!

Geplaatst op: 05-01-2006 |

Beloofd is Beloofd is een plattelandskomedie in drie bedrijven van J. Hemmink-Kamp. Het stuk speelt begin jaren ’70 op een boerderij in het Twentse land.

De hoofdpersoon is Berend Lammers (Paul Scholten), een slechtgehumeurde potentaat die iedereen voor zich laat werken, maar zelf niets uitvoert. Hij wordt verzorgd door zijn ongetrouwde dochter Mina (Narda Mulder), die volgens Berend, haar moeder op het sterfbed beloofd zou hebben om voor haar vader te zullen blijven zorgen. Mina is inmiddels 40 en heeft stiekem een oogje op de postbode Geert van Dam (Frans Haarman). Geert is op zijn beurt door zijn moeder Martha van Dam (Marietje Nijland) van een huwelijk afgehouden.

Berend heeft ook een knecht, Dirk (Naud Kamphuis), die een oogje heeft op het knappe buurmeisje Frida (Sharon Braakhuis), de oogappel van vader en moeder Boskamp (Wim Schrooten en Anneke Heerbaart).

Tijdens het stuk is er kermis in het dorp en het nichtje van Mina, Annet (Janette Meijer) komt logeren, om net als vorig jaar samen met Dirk naar de kermis te gaan. Ze brengt echter een stadse vriend, Dolf (Peter Willemsen) mee. Wie uiteindelijk met wie naar de kermis gaat en hoe het allemaal afloopt, kunt u zien in een van de vier voorstellingen van Pret na ernst. De regie is dit jaar in handen van Regine Klein Schaarsberg.

De voorstellingen zijn op Zaterdag 21-1, Vrijdag 27-1, Zaterdag 28-1 en Zaterdag 4-2 in het Parochieel Centrum De Rozengaarde.

Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen bij Peter Willemsen, Graaf Ottostraat 29, telefoon 0548-625822. Bestel snel, want op is op.

Ga terug...