Theater in het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
10:00 - 12:00 uur
350 RegioRuil
Playing
Straks
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Theater in het Parkgebouw

Geplaatst op: 10-01-2006 |

EATER
Ballyhoo!
The Ashton Brothers
Zaterdag 21 Januari
www.ashtonbrothers.nl


BALLYHOO!, van en door de Ashton Brothers is zo mogelijk nog beter dan hun veelbelovende debuut programma ‘Tragiek van de Onderman’. Veroorzaakte deze eerste show al opschudding bij zowel publiek en pers, BALLYHOO! is ingeslagen als een bom:

´Verbluffend vakmanschap en overrompelend theater´. Gevreesd moet worden voor een internationale doorbraak.´ - De Volkskrant.
´De toeschouwers hebben bijna anderhalf uur als kinderen voor een poppenkast met open mond naar de Ashton Brothers zitten kijken.´ - AD.

Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde hebben met BALLYHOO! een oogstrelende show gemaakt vol spektakel, muziek, variété, cabaret en halsbrekende toeren. Met hun onnavolgbare gevoel voor humor, drama en spanning razen zij over het toneel. Het ene moment waan je je als toeschouwer in een rondreizend circus, dan weer in een scène uit een film van Quentin Taranino.

Volgens de ´Cambridge Dictionary´ betekent BALLYHOO!: 'A lot of noise and activity, often with no real purpose´. Maar is BALLYHOO! slechts een luidruchtige circusparade en een hoop publicitaire bluf of hebben de Ashton Brothers ons ook iets anders te vertellen? Gelukkig heeft u volgend seizoen nog de kans om dat zelf te beoordelen. Want tot december 2005 zijn de Ashton Brothers met BALLYHOO!, nog te zien in de Nederlandse theaters.

Ga terug...