Nieuwe collectieve zonnepanelenactie in Holten - Radio 350

Nieuwe collectieve zonnepanelenactie in Holten

Geplaatst op: 16-10-2013 |

Stichting Duurzaam Holten start weer een collectieve actie voor de aankoop van zonnepanelen. Een actie waarbij inwoners van Rijssen-Holten kunnen profiteren van zeer scherpe inkoopprijzen. Geïnteresseerden kunnen zich tot eind november 2013 opgeven via de website www.duurzaamholten.nl.

In de afgelopen twee jaar zijn al 130 huishoudens voorzien van zonnepanelen dankzij de collectieve acties van Duurzaam Holten. De subsidiemogelijkheden worden steeds beperkter, reden voor de stichting om weer met een collectieve actie te starten. Inwoners van de gemeente Rijssen-Holten kunnen zo toch nog profiteren van zeer scherpe inkoopprijzen van zonnepanelen.

Meer duurzame acties
Stichting Duurzaam Holten komt in 2013-2014 met meer acties om energie te besparen. Zoals de collectieve inkoop van warmtepompen en het geven van voorlichting over inregelen van HR-ketels waarmee men 10-20% kan besparen op gasverbruik. Ook gaat de stichting aan het werk met een warmtecamera. Hiermee krijgen geïnteresseerden een goed beeld van mogelijke isolatieverbeteringen aan hun woning.

Meer informatie over duurzaamheidsacties staan op www.duurzaamholten.nl.

Ga terug...