Aanhouding na winkeldiefstal - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Aanhouding na winkeldiefstal

Geplaatst op: 12-10-2004 |

Op maandag 11 oktober werd omstreeks 16.55 uur een winkeldiefstal gemeld aan de Dorpsstraat. Door personeel waren twee mannen aangehouden nadat een van een thee had weggenomen. Het duo wilde zonder deze te betalen de winkel verlaten. De politie kwam ter plaatse en trof in de tassen die beide mannen bij zich hadden meerdere goederen aan. Deze goederen waren nieuw en zaten nog in de originele verpakking. De mannen konden geen bonnetjes tonen. Daarop werd het tweetal aangehouden. De verdachten betreffen een 37- en 43-jarige man uit Zutphen. Na informatie bleken beiden veelplegers.
Terwijl de verdachten aan het bureau waren, kwam er een 76-jarige vrouw uit Holten aangifte doen van diefstal van haar fiets. Deze fiets was weggenomen bij een winkel aan de Larenseweg in Holten. In de fietstas zaten een paar nieuw gekochte schoenen en haar huissleutels. Het toeval wilde dat in de tas van genoemde verdachten eveneens een nieuw paar schoenen zat. Het bleken de schoenen van de aangeefster te zijn. In de fouillering van de 43-jarige verdachte trof de politie de sleutels van de aangeefster aan.
De tassen met goederen zijn in beslag genomen. Naar de herkomst van de goederen wordt een onderzoek ingesteld. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en voor nader onderzoek op gesloten.

Ga terug...